PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Wat brengt de toekomst?

Boek “De Tijdlijn”

Klimaatverandering, CO2-uitstoot, natuurrampen, oorlogen… Is er nog hoop of is het einde nabij? Wat brengt de toekomst?

In de aloude visioenen en openbaringen heeft God ons de toekomst voorspeld. Sommige voorspellingen zijn inmiddels uitgekomen en enkelen vinden zelfs nu plaats.

In haar boek de Tijdlijn volgt Tineke Hanique stapsgewijs de Bijbelse profetieën. In deze ontdekkingstocht worden de profetieën overzichtelijk op een rijtje gezet en geeft ze een uitleg van de symboliek zonder daaraan een eigen invulling te geven.

Als door de ogen van de profeten zie je de indrukwekkende hemel, Gods troon, de engelen en andere spirituele wezens. Het geeft je meer inzicht over wie God en Jezus Christus zijn. Je ontdekt welke invloed deze spirituele wereld uitoefent op de mens, natuur, wereldpolitiek en toekomst. De reis begint met de vraag van de leerlingen aan Jezus: ‘Wat is het teken van Uw komst en van de voleinding van de wereld?’

De Tijdlijn is een boeiend en overzichtelijk geschreven verhaal. Je zult ontdekken dat veel onduidelijkheden worden opgelost wanneer langzaam maar zeker alle stukjes van de puzzel over de eindtijd passend op hun plaats vallen.

Steun

Met de aankoop van het boek de Tijdlijn steun je tevens het werk van Diganta Maity in India (Calcutta / Kolkata). Daar voorziet hij de straatkinderen en kansarmen van onderwijs en een warme maaltijd.
Meer over zijn werk lees je:
http://www.house-of-revival.org
https://www.artwithamission.nl/projecten/asha-neketon/

Verkrijgbaar

Vanaf 20 januari 2020 is het boek verkrijgbaar bij Bol.com, Bruna en andere boekhandels.