PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Ontstoken waterpokken - huilbaby

Oktober 2000

Ontstoken waterpokken:
Loes: "Mijn dochtertje was anderhalf jaar oud toen ze waterpokken kreeg. Alle waterpokken (ze had er veel) waren helemaal ontstoken, vol gele pus en vuurrood erom heen, dik gespannen alsof ze ieder moment konden knappen. Tineke heeft voor haar gebeden onder handoplegging. God genas haar, want na een uur waren alle ontstoken waterpokken uitgedroogd. De gemaakte afspraak met de dokter heb ik toen afgezegd."

Tineke: "De genezende Kracht van Gods Geest bleef nog heel sterk in dit kindje aanwezig. Diezelfde avond nog wilde de vader zijn dochtertje instralen met de universele energie. Toen hij haar de handen oplegde moest hij dit keer zijn handen afnemen omdat het leek alsof hij zijn handen verbrandde. 

Dit kindje is sowieso een heel bijzonder kind. Toen ze drie maanden oud was werd ik haar oppasmoeder. Belle was een echte huilbaby en was bijna niet te troosten. Jezus Christus was nog de enige die dit kleine kindje kon helpen. Nadat ik voor Belle had gebeden viel ze prompt in slaap. Vanaf die tijd huilde ze niet meer, alleen als ze honger had. Ook moeder viel het op dat haar baby zo tevreden was. Ze snapte er niets van. Ik zei: "Ik wel ..., ik heb voor haar gebeden en Jezus Christus heeft haar genezen."