PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Verlamd been, gevoel en kracht terug

8 september 2010

Imran komt oorspronkelijk uit West-Afrika en woont al bijna 18 jaar in Nederland. Zijn leven wordt anderhalf jaar lang beheerst door ondraaglijke pijn en een verlamming van zijn rechterbeen. Imran heeft syringomyelie. Het is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg wordt aangetast. Totdat hij genezing zoekt bij God en dat ook vindt.Hij stuurde ons zijn verhaal met de titel: "Om U te danken Jezus!"

Imram: "Vorig jaar was ik onderweg naar België voor vakantie. Toen voelde ik opeens mijn billen niet meer. Mijn partner nam het stuur over van mij. De volgende dag tijdens het wandelen, voelde ik mijn rechterbeen niet meer. Ik dacht: “Misschien gaat het snel over.” Maar het werd alleen maar erger. Toen zijn we terug naar Nederland gegaan.

Ik ging naar de dokter en kreeg van hem een medicijn, dat niet bleek te werken. Ik had gevraagd om een verwijsbrief voor onderzoek in het ziekenhuis, maar hij vertraagde dat. Op een gegeven moment was ik mijn geduld kwijt en ging naar een andere dokter. Die stuurde mij meteen naar het ziekenhuis voor een MRI. Ik had syringomyelie. Ik werd geopereerd. De verlamming leek weg, maar kort daarna ik begon ik zware kramp te krijgen in beide benen, tinteling in mijn voeten en pijn in mijn rug.

Daarna werd een nieuwe operatie gepland. Maar ik had zoveel gelezen over deze aandoening en veel contact gehad met mijn lotgenoten, dat ik over een nieuwe operatie erg pessimistisch en hopeloos was. Artsen konden weinig doen. Ik kon niets meer doen. Daardoor kreeg ik relatieproblemen met mijn partner en we gingen uit elkaar.

Op een dag las ik toevallig op internet dat iemand die kanker had en niet zo lang meer te leven had, met de hulp van God nu leeft en gezond is. En ik las over een jonge vrouw die 3 jaar in de rolstoel zat en nu loopt na een wonderbare genezing van God. Ik dacht: "Waarom ga ik dat niet proberen?" Ik toetste gebedsgenezing in op Google en vond de Praktijk voor Gebedsgenezing.

Meteen gebeld en ik kreeg een aardig mevrouw aan de lijn, die ging bidden voor mij nadat ze had gehoord waarvoor ik belde. Tijdens het gebed kreeg ik een wonderbaar gevoel van boven naar beneden en ik kon mijn verlamde been weer bewegen. Ik probeerde te lopen zonder kruk en het lukte! De kramp begon langzaam te zakken.

Die avond ging ik naar bed zonder pijnstiller en voor de eerste keer sinds een jaar heb ik lekker geslapen. Maar dat is nog niet alles. In het midden van de nacht werd ik wakker door gevoel van aanraking van mijn benen richting mijn voeten. Ik probeerde mijn ogen goed te openen maar ik zag niks. Wel voelde ik wat.

En nu zeg ik tegen de mensen met alle wetenschap: God staat boven alles en de naam van Jezus zal altijd blijven ik dank GOD de Machtige.

Op 28 september belde hij dat de pijn weer terug was gekomen. We hebben hier opnieuw voor gebeden en de pijn is weer weg. Hij zei:  De pijn is verdwenen, ik voel me 100% genezen. We hebben Jezus gedankt.