PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Opgegeven door artsen, toch genezen van kanker

 April 2008

Een tijdje geleden kregen we een gebedsverzoek van Ilse binnen. Haar ouders waren beiden getroffen door kanker. Vader had blaaskanker en had nog maar enkele weken te leven. Haar moeder had non-hodgekin.
Zowel vader als dochter wilden zich niet gewonnen geven aan dit noodlot.
Hun enige hoop was op God. 
Zij deden het mogelijke, God deed het onmogelijke. 
Ilse hoopt dat de situatie van haar ouders ook andere mensen mag helpen.
In april stuurde Ilse onderstaand mailtje:

Hallo Tineke,

Ik wil je nog even het volgende mededelen: Ik heb de afgelopen maanden vele mensen gevraagd te bidden voor mijn lieve mama en papa en ik denk toch te mogen zeggen dat dit echt wel heeft geholpen.

De oncologen gaven papa in oktober vorig jaar nog enkele weken te leven, chemo werd afgeraden, zou niet veel meer uithalen. Onze papa zei toen nog: "Misschien helpt God me wel", de oncologen moesten hierom lachen en zeiden niet te geloven in God.

Onze papa koos toch voor chemobehandeling en na slechts 2 kuren leverde dit tot groot ongeloof van de oncologen al vlug tot zeer goede resultaten. Dit hadden ze in het befaamde ziekenhuis te Leuven nog nooit meegemaakt.

Na nu ongeveer 6 chemokuren (en 7 maanden later) is sinds vorige week de kanker weg!! Van genezing willen de oncologen niet spreken, de kanker kan immers vlug terugkomen, maar ze geven toch toe dat dit onverklaarbaar is. Papa is niet echt ziek geweest van de chemo, de aantastingen op de botten zijn volledig verdwenen,...(hebben ze geen verklaring voor).

Ook mama heeft vrij goede resultaten, de chemo geeft ook hier positieve resultaten!!!

Zo zie je maar:
God is goed, als je bij Hem aanklopt, doet Hij de deur voor je open!!!
Wij zijn blij en dankbaar voor elke dag die we extra krijgen van de Heer.
Onze band is met elkaar, maar ook met God steviger en intenser geworden.
Wij willen hierbij ook iedereen danken voor de gebeden en zegeningen.

Gode zegene u allen.

Ilse S.