PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Mark hersteld van nachtmerries, jicht en hoge bloeddruk.

November 2014

Mark is 45 jaar, alleenstaande vader en woont in Spanje. Zijn vader is RK, zijn moeder Hindoe. Na gebed heeft hij Jezus in zijn leven uitgenodigd. De posters van de hindoeïstische goden hangen niet meer aan zijn muur sinds Jezus zijn leven totaal heeft veranderd. Inmiddels zijn we 2 maanden verder. Ik laat Mark zelf aan het woord:

Mark: "Ik wil zeggen dat er een wonder gebeurd is en wil jullie vertellen hoe God en Jezus mij genezen hebben. Medicijnen die mijn maag ontregelden gebruik ik al niet meer en mijn urinetest was helemaal goed en de bloeddruk prima. Ik loop nou voor 95% goed en heb geen nachtmerries meer. Dank zij jullie gebeden en de grootste hulp van God en Jezus ben ik weer de oude Mark.
Voortdurend had ik last van pijn in mijn voeten door de jicht en ontsteking en nare dromen van overleden mensen in de familie. Heb heel vaak de dokter bezocht en de kosten liepen erg op voor de medicijnen. Ik bad wel tot God maar had weinig succes. De pijn ging wel weg maar herhaalde zich na enkele maanden weer.
Toen ging ik kijken op het internet en vond een site bidden voor genezing. Via skype nam ik contact op en kreeg veel steun van hun via gebed. Ik heb ook geleerd hoe ik moet bidden voor beter resultaat. Ik las nooit de bijbel en nu doe ik dat elke dag, al is het een paar hoofdstukken. Het bouwt mij op.
Na een paar weken voelde ik de pijn vertrekken en de nare dromen ook. Medicijnen die ik gebruikte en mijn maag ontregelden, heb ik niet meer nodig. Ik ben nu zo fris van geest en dat allemaal door een wonder van God en Jezus, met hulp van Gebedspraktijk.
Tenslotte wil ik zeggen dat God en Jezus de beste dokters zijn en de gebeden de beste medicijnen voor genezing."