PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Ineke B. genezen van extreem pijnlijk kaakgewricht

Januari 2021

(Geschreven door Tineke Hanique).

“Baat het niet, schaadt het niet.” Met deze gedachte belt Ineke de Praktijk voor Gebedsgenezing op, nadat ze alle getuigenissen over gebedsgenezing heeft gelezen op onze site.

Ineke, moeder van 4 kinderen, kan haar gezin nauwelijks verzorgen door de ondraaglijke kaakpijn, die erger is dan kiespijn. Ik vraag een pijnscore. Een 0 is pijnvrij, een 10 is ondraaglijk. Zonder nadenken zegt Ineke resoluut: “Een 11.”

Ze vertelt me dat ze een afgebroken tand had. Ze kreeg een kroon en toen begon de ellende. De dokter en tandarts kunnen haar alleen maar helpen met pijnstillers, waar ze nauwelijks baat bij heeft.

Omdat ze in het verleden al verschillende keren hulp had gekregen van paragnosten en mediums hoopt ze dat het ‘bovennatuurlijke’ haar wel verlossing kan bieden. “Ik geloof dat er wel iets meer is dan het goddelijke energieveld waarin wij mensen zitten.”

“Zeker weten,” zeg ik, “Jezus Christus is de krachtbron. Daarmee bedoel ik niet een levenloze kracht, zonder een zwaartekracht of stroomkracht of zoiets. God zegt over zichzelf dat Hij de Geneesheer is, die genezende kracht heeft. Hij houdt van je en wil je daarom heel graag genezen."

Zelfs na twee keer bidden, blijft de pijn onveranderd heftig. Ik leg Ineke uit dat we dit vaker zien, dat de een gelijk geneest, de ander geneest geleidelijk en een ander later. "Het kan zomaar zijn dat je morgenochtend op staat zonder pijn," zeg ik.

Voor Ineke zelf had ik liever gezien dat Ineke nu al pijnvrij is, maar desondanks geloof ik dat God haar zal genezen. God kennende zou ik geen enkele reden weten waarom Hij dat niet zou doen.

Ik beloof Ineke dat we met ons gebedsteam voor haar blijven bidden en maken een volgende belafspraak. Maar de volgende ochtend al belt Ineke me op. Enthousiast vertelt ze me dat ze bij het wakker worden de pijn voelde wegebben en dat ze tot nog toe pijnvrij is.

Voor Ineke is dit het grote bewijs dat Jezus Christus echt is, wie Hij zegt dat Hij is: De Verlosser en Geneesheer.