PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Hetty L. opslag genezen van ondraaglijke kiespijn en ontstoken tandvlees

Juli 2018

Redactie: Hetty belt ons in juni op. Ze is de wanhoop nabij vanwege de helse kies-, tandvlees- en kaakpijn. Al een paar nachten heeft ze niet kunnen slapen van de pijn. Haar hele kaak is dik en beurs en voelt ontstoken aan. De tandarts heeft een foto gemaakt en haar geadviseerd om het nog een weekje aan te kijken. Maar dit houdt zij geen dag meer vol, laat staan een week. Hetty vraagt hoe wij te werk gaan, want zelf heeft ze ook een gave, vertelt ze. Ze kan bij anderen brandwonden overlezen (ook wel strijken of aflezen genoemd), dat de pijn wegneemt, maar dat lukt haar niet met kiespijn. Ik vertel leg uit dat wij alleen maar tot Jezus Christus bidden in Zijn Naam en dat Hij geneest! We mogen voor haar bidden. De pijn wordt wel wat minder maar is niet weg. Als gebedsgroep verwachten wij 100% genezing, dus wordt er nogmaals gebeden. De pijn neemt af en na drie keer bidden is de pijn totaal weg. Hetty voelt zich positief aangedaan en ontroerd door dit wonder. Omdat de kaak nog wel gezwollen en wat beurs voelt, maken we een telefonische vervolgafspraak. Maar dat is niet meer nodig, want God bleek niet alleen de pijn weggenomen te hebben, maar tevens ook de oorzaak van het probleem naar boven te hebben gebracht. Een week later schrijft ze ons het volgende: 

Hetty: "Vorige week heb ik iets bijzonders meegemaakt. Je had voor mij gebeden, en wat gebeurde was zeer wonderlijk. Die nacht heb ik voor het eerst in 2 weken goed geslapen, de pijn aan het tandvlees was weg. Echter diezelfde morgen gebeurde er iets aan mijn kies en ben weer naar de tandarts geweest. Bleek dat een kies van boven tot in de wortel was gespleten, na behandeling werd mij gezegd dat het afgelopen maandag geen pijn meer mocht doen, want dan moest hij eruit. Dit is maandag gebeurd, en nu ga ik ervan uit dat het opgelost is. Ik wil je bedanken, voor het mooie gebed, ik was en ben nog steeds zeer zeer onder de indruk van wat me overkwam.Ik hoop dat indien er zich nogmaals zoiets naars voordoet ik deze SUPER ERVARING mag inzetten voor genezing.

Vandaar dat ik wil aangeven dat het niet meer nodig is dat ik bel en dat je die tijd aan jezelf, of een ander die je tussenkomst nodig heeft kan besteden. Mijn hartelijke dank dat je een doorgeefluik mag en wil zijn!

Ik heb totaal geen last meer gehad van ontsteking WONDERLIJK!"