PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Emmy vrij van angst

Op 25 juni 2008 belt Emmy de Praktijk voor Gebedsgenezing op. Haar naam en stem komen mij bekend voor. Ze wil graag gebed, maar vertelt gelijk: “Mijn angsten zijn weggebleven en ik ben nog altijd zo dankbaar en gelukkig....” 
Opeens weet ik het weer: “O ja, Emmy!!!!”
Bij haar eerste gebedsverzoek op 10 augustus 2007, vertelde dat ze graag andere mensen wil helpen, maar wordt belemmerd door haar angsten, waarvan ze bevrijd wil worden. Ik spreek een gebed over haar uit.
Daarna schrijft ze: “Dank je wel voor het fijne gesprek en het helende gebed. Ik weet dat ik toen erg huilde, maar ik werd overspoeld door een warme stroom, een energie die maakte dat ik weer op kan staan – mijn wonden lijken nu slechts een schrammetje. 
De tweede keer heb ik weer gebed ontvangen. Het leek of er een soort loden mantel van me werd afgehaald en ik huilde opnieuw. Ik voelde dat Jezus mijn kinderen omarmde en ook mij. Hij is het die me heeft gedragen al die jaren dat ik alleen was. Ik realiseer me het nu pas... Ik ben zo dankbaar... het gevoel, de aanwezigheid verlaat mij niet. 
Ook tijdens mijn werk, in mijn eigen praktijk vandaag, ook terwijl mijn moeder zo ziek is... Gisteren keek mijn moeder me aan en zei: “I love you.” Iets wat ze heel moeilijk vindt en wat ik zelden van haar heb gehoord. Ik merk dat ik door de aanwezigheid van Jezus Christus in mij, nu de realiteit in een ander perspectief ervaar.”