PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezing van posttraumatische dystrofie

Getuigenis van Annie: Genezing van posttraumatische dystrofie.

In februari 2016 vraagt Annie ons om gebed. Ze schrijft: 

“Ik heet Annie B. Ik vraag gebed want God is mijn laatste hoop, omdat de medici niet weten wat te doen. Mijn verhaal begint toen ik tijdens een val mijn pols verbrijzeld heb. Ik ben gelijk geopereerd. Na vier en een halve week was alles al netjes aan elkaar gegroeid en mochten de schroeven eruit. Alleen nu worden de pijnen steeds heftiger door de hele arm. Ik kan mijn bovenarm niet naar achteren doen en mijn vingers zijn overgevoelig, alsof er een laagje vel ervan af is en ze zijn blauw. Ik ben naar het ziekenhuis geweest. Ik heb posttraumatische dystrofie gekregen door het ongeval. Ze kunnen het niet genezen en tabletten helpen niet om de pijn te verlichten, zelfs met morfine niet, omdat het om het zenuwstelsel gaat.  Graag had ik een genezingsgebed. Veel liefs, Annie B.” 

Op ons verzoek maken we een belafspraak met Annie. Ze vertelt ons dat ze heeft hier vaker voor laten bidden, want ze gelooft in wonderen. God had haar in het verleden ook ooit genezen. Ik vraag aan  Annie hoe zij het zelf ervaart dat God haar na veelvuldig gebed nog steeds niet heeft genezen. “Ja, als God het wil, zal Hij mij verhoren...” zegt Annie. Ik vraag: “Dus God wil u tot nog toe niet verhoren. Hij wil dus dat u nog steeds ondraaglijke pijn heeft. Begrijp ik goed?”  Mijn vraag is een eyeopener voor Annie. God is een God van Liefde. Om die reden genas Jezus ook elke zieke die een beroep op Hem deed. Ze mag de genezing van God aannemen. Ik bid in de Naam van Jezus.  De pijnscore zakt van 9 naar een 3. Ik zeg dat Jezus alleen tevreden is met een 0 score en ik dus ook – en bid weer. Nu is de score een 0 en ik dank God voor Zijn helende, liefdevolle verlossing.   

Een paar maanden later schrijft Annie het volgende: 

"Ik mail je omdat ik je wil bedanken voor jullie gebed. Ik had na een val mijn pols verbrijzeld en daarbij dystrofie gekregen met die vreselijke pijnen. Ik heb gemeld dat ik hier van  genezen was, maar de schouder nog pijn deed. De fysiotherapeut is erachter gekomen dat ik een schouderbreuk had. Ook dit alles is genezen, waar ik God nog elke dag dankbaar voor ben."