PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Amanda M. komt vrij van pijn en angst voor mogelijke uitval wervelbreuk

Januari 2021

(Geschreven door Tineke Hanique).

Amanda heeft heftige pijn in haar rug en belt de Praktijk voor Gebedsgenezing op voor gebed. Ze is alleenstaande gelovige vrouw. Zo te horen schat ik haar leeftijd rond de 50 jaar. Achter haar woorden schuilt een grote angst.

Door een val had ze een jaar terug een wervelbreuk opgelopen. Uiteindelijk mocht ze naar huis, met de waarschuwende woorden van de specialist: “Bij uitvalsverschijnselen, direct bellen!” Uiteindelijk is Amanda redelijk hersteld. Wat betreft de botontkalking werd haar geadviseerd om niet zwaar te tillen. Desondanks heeft ze twee weken terug zich per ongeluk pijnlijk vertild (pijnscore: 8). Elke beweging doet haar pijn. Angst slaat toe. De pijn bepaalt haar continu bij de woorden van de specialist: “Bij uitvalsverschijnselen direct bellen!” Amanda: “Ik heb zoveel angst en denk nu ook van alles te voelen.”

Na het gebed in de Naam van Jezus, vraag ik naar de pijnscore. De pijn is weg. We danken Jezus.

De angst echter is nog niet weg. Amanda is bang dat de pijn weer terug gaat komen en denkt dat vele dingen van vroeger nog een belemmering zijn voor haar geestelijk leven. Ze vertelt me welke dingen dat zijn.

Ik stel voor om ook hiervoor te bidden en dit alles op het kruis van Jezus Christus te leggen. Tevens dank ik Jezus voor Zijn bevrijding en Zijn liefde voor haar. Dank ook voor het feit dat Amanda zich geen zorgen hoeft te maken, omdat Hij voor haar zorgt en beschermt.

Angst is een mindset. Daarom reik ik Amanda een van de vele Goddelijke principes aan hoe ze zichzelf, samen met Gods hulp, kan wapenen tegen zorg en angstgedachten en eventueel terugkerende pijn. Het is een andere manier van denken. Het is een proces dat moet groeien en wortelen in je gedachten. Amanda vindt het fijn dat ik in dit proces een korte tijd met haar meeloop en maken voor volgende week weer een belafspraak.