PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Het ontstaan van de praktijk

Het is begonnen met een gebedsgroep. In 1995 kwamen 10 tot 12 mensen wekelijks bij elkaar om te bidden. Ze ontdekten steeds meer de kracht van het gebed. Zo gingen Yolande, Els en Tineke ook thuis bidden voor zieke mensen, voor mensen met een nood. Jezus genas! Zij die waren genezen namen ook weer anderen mee voor gebed. Vanwege de vele verzoeken om gebed kwam het eigen gezinsleven onder druk te staan. 

Om het gezin te ontlasten en het "uit-de-hand-gegroeide" gebedswerk wat te structureren hebben de dames een kleine kamer sober ingericht tot gebedskamertje. Op 10 november 2000 werd deze gebedskamer officieel geopend. Daarmee werd ook de "Praktijk voor Gebedsgenezing" in het leven geroepen. Toen Rob Burg, (journalist van het Eindhovens Dagblad) daarvan hoorde wijdde hij er een redelijk groot artikel aan onder de titel: "Wij genezen niet, dat doet God" (te lezen elders op de site). Dat dit artikel zoveel teweeg zou gaan brengen, daar hadden de drie dames op dat moment nog geen flauwe notie van. 

Meer dan 50 mensen reageerden op het krantenartikel en wilden een afspraak. Er ontstond een grote wachtlijst. Opdat de mensen niet maanden hoefden te wachten voor gebed, werd twee maanden later gestart met de maandelijkse "healing avonden" in de grote huiskamer bij Yolande thuis. God deed wonderlijke dingen en mensen werden genezen. Voor de tweede open avond was het huis alweer te klein en moest er weer verhuisd worden, dit keer naar een zaal. Onder de gasten bleek veel behoefte te zijn naar meer kennis op het gebied van Jezus, Bijbel, genezing, enz. Om aan deze behoefte te voldoen werd ook gestart met een twee wekelijkse "open avond". 

In 2003 kreeg de Praktijk een eigen website waar mensen hun vragen en gebedsverzoeken kwijt konden. Intussen kwamen de medewerkers steeds meer met mensen in contact die spirituele hulp zoeken en/of geven op een paranormaal beurs. Het verlangen om ook voor deze mensen er te zijn groeide. In 2004 werd dat verlangen werkelijkheid en stond de Praktijk voor Gebedsgenezing met een stand op de beurs. In oktober 2005 gaven ze hun eerste lezing.

In september 2005 is de Praktijk gestopt met de "open avonden". Sindsdien richten ze zich op de paranormaal beurzen en alle binnengekomen vragen en gebedsverzoeken op de site.